Inteligentna rješenja

za bilo koji problem koji bi mogli imati
Usluge

Možda biste željeli novu web stranicu? Možda želite da poboljšate postojeće web stranice ili dizajn logotipa. Što god imate na umu, uvjereni smo da možemo Vam pružiti ono što tražite.

Usluge

Usluge koje pružamo našim klijentima

Izrada web stranica

Trebate novu web stranicu ili redizajn postojeće? Svaki naš rad krasi jedinstvenost, pristup prilagođen vašim potrebama i poslovanju i najnovije tehnologije i alati pri izradi web stranica koje povećavaju vaš ugled i donose profit.

eCommerce rješenja

Dosegnite nove kupce i klijente uz niske operativne troškove i bolji kvalitet usluge. Pored programskih web-shop rješenja pružit ćemo vam i pomoć da jasnije definišete ciljeve i strategiju vašeg online poslovanja.

Mobilne aplikacije i stranice

Dosegnite nadolazeću generaciju novih korisnika na vrijeme. Prilagodićemo vaše web stranice mobilnim uređajima ili izraditi nativne mobilne aplikacije za uređaje sa Android, iOS i Windows Phone operativnim sistemima.

Izrada web aplikacija

Idealan izbor za one koji žele potpunu kontrolu i unaprjeđenje poslovnih procesa. Naša specijalnost su CMS i web shop rješenja, kao i usluge custom web developmenta uz upotrebu MVC frameworka, OOP pristup, i uz primjenu poznatih IT metodologija za realizaciju projekata sve sa ciljem da svojim klijentima osiguramo vrhunsku uslugu i isporučimo kvalitetna, sigurna i pouzdana web rješenja.

Digitalno oglašavanje

Proizvodimo kreativne digitalne bannere, po industrijskim specifikacijama koristeći najnoviji HTML5, CSS3 i Javascript. Naše HTML5 oglasne kreative su programirane po mjeri i optimizirane za web, mobitele i tablete. Zakup oglasnog prostora, kreiranje i praćenje Facebook i AdWords kampanja, optimizacija za pretraživače (SEO), promocija putem društvenih mreža.

Hosting, mail i domene

Hosting i mail servis baziran na pouzdanim i sigurnim Linux serverima. Izgrađen da raste sa vašim poslovanjem uz individualan pristup koji nudimo za svakog klijenta. Provjerit ćemo dostupnost željene domene i provesti sve radnje potrebne za registraciju domene bilo da se radi o pravnom licu ili fizičkoj osobi.

Lampa Studio radi na aktuelnim platformama i tehnologijama

Zainteresirani ste da upoznate radove koje smo realizirali?

Pregledajte naše radove