Softver za advokatske kancelarije

Sveobuhvatno rješenje za vođenje i upravljenje advokatskim kancelarijama
Radite učinkovito, bilo gdje i bilo kada

Od vođenja predmeta do finansija – sve na jednom mjestu!

Web bazirano rješenje za advokate i advokatske kancelarije koje žele maksimizirati produktivnost, učinkovitost i profitabilnost. Dostupan je u cloudu, kao privatni SaaS i self-hosted rješenje.

Program za advokate
Program za advokate

Karakteristike i funkcionalnosti

Predmeti

Vodite bazu predmeta do njihovih najsitnijih detalja. Uz automatsko dodjeljivanje internog broja, unesite i sudski broj predmeta. Pronađite predmet u svega nekoliko sekundi uz naprednu pretragu i filtriranje po više kriterija.

Komitenti

Upravljajte vašim kontaktima na efikasan i strukturiran način bilo da se radi o klijentima, advokatima, sudijama ili sudovima. Uz naš napredni mehanizam prepoznavanja duplih kontakta, smanjite greške i povećajte tačnost i ažurnost podataka.

Ročišta

Pripremite se na vrijeme i nikada ne propustite ročište zahvaljujući push i email notifikacijama. Softver automatski prati sve rokove i događaje vezane za ročišta i šalje obavještenja advokatima unaprijed, tako da imaju dovoljno vremena da se pripreme.

Zadaci i napomene

Kreirajte zadatke i napomene, povezane sa predmetom i korisnikom, i pratite njihov status i rokove. Uz automatske push notifikacije koje će stići na vaš uređaj, svaki zadatak obavite na vrijeme.

Finansije

Dizajniran da omogući brzo kreiranje faktura, uz mogućnost izvoza u PDF format, konvertovanja u EUR valutu i slanje putem emaila. Omogućava brzu pretragu, praćenje statusa svake fakture i izvještaje o broju faktura i ostvarenom prometu.

Protokol & dokumenti

Upravljajte pristiglom poštom i dokumentima uz funkcije pretraživanja, filtriranja i sortiranja. Priložite odgovarajuće dokumente uz svaki predmet i jednostavno dijeljenje dokumenata unutar kancelarije.

Korisnici & aktivnosti

Svaki korisnik može biti dodijeljen različitom rangu pristupa prema svojoj ulozi u kancelariji i zadacima koje obavlja. Softver omogućava da definišete granice pristupa uz jednostavnu kontrolu nad aktivnostima korisnika, kako bi održala transparentnost u radu.

Dashboard

Pregled svih relevantnih informacija na jedan klik. Saznajte koja su predstojeća ročišta ili zadaci kojima uskoro ističe rok. Uz statističke podatke, donesite lakše i brže odluke za poboljšanje produktivnosti, učinkovitosti i prihoda vaše kancelarije.

Sigurnost

Uz upotrebu SSL certifikata, enkripciju podataka i datoteka u bazi podataka, dvo-faktorsku autorizaciju korisnika, zaštitu lozinki te praćenja aktivnosti korisnika osigurali smo najveću razinu sigurnosti.

Testimonial

Sjajan i jednostavan za korištenje, i još bolja korisnička podrška

Softver je revolucionirao našu praksu i jednostavno ne možemo bez njega. Fakturisanje koja je nekada trajalo satima sada traje svega nekoliko minuta. Predugo nam je trebalo da pronađemo softver za upravljanje predmetima koji odgovara našim potrebama, a sada kada ga imamo, planiramo ga još više integrisati u naše aktivnosti.

Želite postati naš klijent?

Zakažite sastanak