Lampa Studio

Internet i web rješenja od 2003.
Zašto odabrati nas?

Od praktičnih web stranica, programiranja po mjeri do super brzih mobilnih aplikacija, pružamo potpunu uslugu sa naglaskom na upotrebljivost i savremen dizajn.

Saznajte više
Naše usluge

Stvaramo lijepa i privlačna digitalna iskustva

Web dizajn & programiranje

Naše web stranice i aplikacije su atraktivne, intuitivne i pratkične, ali su i također vrlo dobro projektovane. Studiozno razvijamo prilagodljive i brze web stranice i aplikacije koje su jednostavne za ažuriranje i prilagođene specifičnim potrebama svakog klijenta.

Mobilne aplikacije

Naše usluge razvoja mobilnih aplikacija prati širok spektar sposobnosti, od strategije do UX dizajna, testiranje i lansiranja na tržište. Kreiraćemo hibridne ili nativne mobilne aplikacije za uređaje sa Android, iOS i Windows Phone operativnim sistemima.

Dizajn & Branding

Dosljednost je ključ za uspostavljanje branda. Od knjige standarda to dizajna logotipa, memoranduma i svega između, stvaramo snažne vizualne identitete koji pronalaze svoje mjesto na tržištu.

Pregledajte naše usluge
Posljednji projekti i radovi

Otkrijete posljednje projekte
koje smo realizirali za naše klijente

Pregledajte naše radove
Pod Lupom - Prvi put biraš?
Design & Development
Detalji
Pod Lupom - Prvi put biraš?
"Vodovod i kanalizacija" A.D. Istočno Sarajevo
Design & Development
Detalji
VIKIS
Udruženje "Mreža policijskih službenica"
Design & Development
Detalji
MPS
Posljednje s našeg bloga: 2018-10-07

Pretraga MySQL baze podataka korištenjem Full-Text Search (FTS) tehnike

Mnoge web lokacije imaju dostupnu pretragu po ključnim riječima i na nekim od njih, pretraga informacija na istoj, može biti jedan od ključnih faktora za uspjeh kod korisnika. Zbog toga je jako važno razviti kvalitetan pretraživač, što prije svega se odnosi na relevantnost i brzinu rezultata pretrage.

Pročitajte više