Lampa Studio

Internet i web rješenja od 2003.
Zašto odabrati nas?

Od praktičnih web stranica, programiranja po mjeri do super brzih mobilnih aplikacija, pružamo potpunu uslugu sa naglaskom na upotrebljivost i savremen dizajn.

Saznajte više
Naše usluge

Stvaramo lijepa i privlačna digitalna iskustva

Web dizajn & programiranje

Naše web stranice i aplikacije su atraktivne, intuitivne i pratkične, ali su i također vrlo dobro projektovane. Studiozno razvijamo prilagodljive i brze web stranice i aplikacije koje su jednostavne za ažuriranje i prilagođene specifičnim potrebama svakog klijenta.

Mobilne aplikacije

Naše usluge razvoja mobilnih aplikacija prati širok spektar sposobnosti, od strategije do UX dizajna, testiranje i lansiranja na tržište. Kreiraćemo hibridne ili nativne mobilne aplikacije za uređaje sa Android, iOS i Windows Phone operativnim sistemima.

Dizajn & Branding

Dosljednost je ključ za uspostavljanje branda. Od knjige standarda to dizajna logotipa, memoranduma i svega između, stvaramo snažne vizualne identitete koji pronalaze svoje mjesto na tržištu.

Pregledajte naše usluge
Posljednji projekti i radovi

Otkrijete posljednje projekte
koje smo realizirali za naše klijente

Pregledajte naše radove
TACTA
Design & Development
Detalji
srebrenicamemorial
Memorijalni centar Srebrenica
Design & Development
Detalji
srebrenicamemorial
Organisation architecture
Design & Development
Detalji
Organisation architecture
Posljednje s našeg bloga: 2019-07-28

Enkripcija datoteka u Laravelu

Kada je potrebno enkriptovati string u Laravelu, dovoljno je koristiti encrypt() helper i ako ste imali zadatak da osjetljive informacije spašavate u bazu, onda ste sigurno i koristili encrypt() helper. Ali šta je sa enkripcijom čitavih datoteka u Laravelu?

Pročitajte više