Lampa Studio

Internet i web rješenja od 2003.
O nama

Inteligentni, fleksibilni i sa znanjem i iskustvom kako da najbolje predstavimo vaš posao u web okruženju.

Naš tim čine mladi stručnjaci, dizajneri i programeri sa strašću za tehnologijom, kreativnim dizajnom, novim medijima i idejama, te desetogodišnjim iskustvom. Locirani u Sarajevu, BiH, našim klijentima pružamo usluge web i grafičkog dizajna, web developmenta, razvoja mobilnih i Facebook aplikacije, e-commerce rješenja, te smještaj (hosting) na Linux serverima.

Sve što kreiramo je dizajnirano, skrojeno prilagođeno vašim zahtjevima, specifičnim potrebama i poslovnom okruženju. Mi nismo tipični izvođači. Mi dostavljamo na vrijeme, u okviru dogovorenog budžeta i u potpunosti smo posvećeni vašem projektu. Garantujemo za naš rad, te pružamo dugoročnu podršku.

Naše ime

Spoj ideje i tehnologije

Naše vrijednosti

Šta možete očekivati od nas?

Strast

Sve što kreiramo je dizajnirano, skrojeno prilagođeno vašim zahtjevima, specifičnim potrebama i poslovnom okruženju. Mi nismo tipični izvođači. Mi dostavljamo na vrijeme, u okviru dogovorenog budžeta i u potpunosti smo posvećeni vašem projektu.

Inteligentna rješenja

Svaki projekat je kao otisak prsta - ne postoje dva jednaka, niti postoje dva jednaka klijenta. Garantujemo vam kreativne ideje i inteligentna rješenja, posebno prilagođene za vaše poslovanje i vaše specifične potrebe. Lampa Studio ne radi konfekcijski. Vi i vaš projekat zaslužujete punu pažnju i to je ono što ćete od nas i dobiti.

Vrhunsku uslugu i proizvode

Bilo da se radi o funkcionalnosti, sigurnosti ili performansama ne prihvatajte nikakve kompromise. Tražite savršenstvo proizvoda u svim njegovim segmentima i to je ono što ćemo isporučiti. Sve eventualne greške otklanjamo besplatno. I da... garantujemo da poštujemo dogovorene rokove izrade.

Istražite

šta LAMPA može uraditi
za vas i vašu firmu

Naše usluge

Upoznajte naše usluge i sposobnosti

Naši radovi

Pogledajte projekte koje smo realizirali

Lampa Blog

Riječi i misli od Lampa Studio

Zainteresirani za saradnju sa nama?

Kontaktirajte nas