Lampa Studio

Internet i web rješenja od 2003.
Zašto odabrati nas?

Od praktičnih web stranica, programiranja po mjeri do super brzih mobilnih aplikacija, pružamo potpunu uslugu sa naglaskom na upotrebljivost i savremen dizajn.

Saznajte više
Naše usluge

Stvaramo lijepa i privlačna digitalna iskustva

Web dizajn & programiranje

Naše web stranice i aplikacije su atraktivne, intuitivne i pratkične, ali su i također vrlo dobro projektovane. Studiozno razvijamo prilagodljive i brze web stranice i aplikacije koje su jednostavne za ažuriranje i prilagođene specifičnim potrebama svakog klijenta.

Mobilne aplikacije

Naše usluge razvoja mobilnih aplikacija prati širok spektar sposobnosti, od strategije do UX dizajna, testiranje i lansiranja na tržište. Kreiraćemo hibridne ili nativne mobilne aplikacije za uređaje sa Android, iOS i Windows Phone operativnim sistemima.

Dizajn & Branding

Dosljednost je ključ za uspostavljanje branda. Od knjige standarda to dizajna logotipa, memoranduma i svega između, stvaramo snažne vizualne identitete koji pronalaze svoje mjesto na tržištu.

Pregledajte naše usluge
Posljednji projekti i radovi

Otkrijete posljednje projekte
koje smo realizirali za naše klijente

Pregledajte naše radove
JP Ceste Federacije BiH
Design & Development
Detalji
JP Ceste Federacije BiH
Getting SMEs on board
Design & Development
Detalji
Getting SMEs on board
Ordinacija "DR. Smajlović"
Design & Development
Detalji
Ordinacija Smajlović
Posljednje s našeg bloga: 2017-02-16

Uspješno realiziran projekat elektronskog dnevnika za Gimnaziju SSST

Zajedno sa početkom drugog polugodišta za srednje škole, u produkciju je pušten informacioni sistem za Gimnaziju SSST. Radi se o elektronskom dnevniku koji omogućava evidenciju nastavnog osoblja i učenika zajedno sa informacijama o ocjenama i odsustvima učenika.

Pročitajte više